| PreAlien | |
|
+3DarkBlood annatar Barbaroso 7 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Barbaroso
Poeet p?íspivku : 299 Registration date : 07. 05. 07
| Předmět: PreAlien Fri Jun 15, 2007 5:22 pm | |
| Tak co lidi - jak na nej? | |
|
| |
annatar
Poeet p?íspivku : 35 Registration date : 03. 06. 07
| Předmět: Re: PreAlien Fri Jun 15, 2007 6:11 pm | |
| Vlastně ani pořádně nevím o koho jde. Vím jen to, že Vás pořádně nakrkl. Takže pokud byste podali bližší informace budu rád | |
|
| |
DarkBlood
Poeet p?íspivku : 27 Registration date : 03. 06. 07
| Předmět: Re: PreAlien Fri Jun 15, 2007 6:24 pm | |
| Jsem na tom jako ANNATAR. Nevím o koho jde. | |
|
| |
Admin Admin
Poeet p?íspivku : 3 Registration date : 07. 05. 07
| Předmět: Re: PreAlien Fri Jun 15, 2007 9:07 pm | |
| no jak? 2-3 cistící vlny a pak vlny katapultama - vše-chno vám spočítám -co kdo kdy pošle | |
|
| |
Barbaroso
| Předmět: Re: PreAlien Fri Jun 15, 2007 10:32 pm | |
| Admin = Abbadon nebo Subzero? | |
|
| |
Admin Admin
| Předmět: Re: PreAlien Fri Jun 15, 2007 11:59 pm | |
| Samuelek - a jo nejsem zde jako normální nick | |
|
| |
samuelek
Poeet p?íspivku : 165 Registration date : 07. 05. 07
| Předmět: Re: PreAlien Fri Jun 15, 2007 11:59 pm | |
| | |
|
| |
Barbaroso
| Předmět: Re: PreAlien Sat Jun 16, 2007 12:18 am | |
| jinak jde o typka, kterej ma praky a prvne mi odstrelil mlyn a pole ... takze ma u mě fest vroubek a je to nejvetsi potencialni hrozba, ktera u nas je ... a je blizko Subzera, takze ho musime eliminovat jako prvniho
pak este asi vesnice Holubice, ktera uz je tady dost velka ... protoze mam ze vsech asi nejvetsi armadu, jsem ochotnej jit jako prvni vlna - samozrejme na loupez, aby mi neco zbylo s tim, ze vy to tam pak docistite ... asi bych ani nespehoval - proste toho musime poslat tolik, aby to zarucene stacilo | |
|
| |
Admin Admin
| Předmět: Re: PreAlien Sat Jun 16, 2007 9:08 pm | |
| uvidíce co posšle dneska ten mamlas co posíláme podpory. Pak by to připadalo v úvahu něco naplánovat | |
|
| |
peetik
Poeet p?íspivku : 13 Registration date : 24. 05. 07
| Předmět: Re: PreAlien Sat Jun 16, 2007 9:17 pm | |
| jsem pro, udelejte strategii a napiste vsem v kolik a kdy presne maji posilat, poslu rytire a teutony. Celkove asi 100 | |
|
| |
Barbaroso
| Předmět: Re: PreAlien Sat Jun 16, 2007 10:56 pm | |
| rytiri = obrana obrana se neuziva v utoku, pokud to neni vylozene nutny | |
|
| |
dale x cooper
Poeet p?íspivku : 36 Registration date : 04. 06. 07
| Předmět: Re: PreAlien Tue Jun 19, 2007 12:13 pm | |
| Beru si Tvojí zprávu k srdci Barbaroso. V posledních několika dnech nedělám nic jinýho, než že zvyšuji produkci a pomalu, ale jistě se začínám nudit... U vás v kvadrantu není o zábavu nouze, ale tady u mě je to katastrofa... mám dohromady něco kolem 200 pálek 50 seker a 70 teutonů a mám tady v okolí 20polí (ověřeně největší armádu... takže já holt nemám důvod zbrojit... pokojně si tu farmím a pomalu, ale jistě, vás doháním v žebříčku ... až nastane nějakej problém, začnu zbrojit víc, ale jediný co má teď z dlouhodobýho hlediska nějakou perspektivu je co největší těžba v mojí hlavní vesnici(kterou mimochodem mám v první vesnici, za což mě travianští stratégové jistě poženou někam, ale budou rádi až jim pošlu haldu surovin na armádu...) ... takže jasný, jdu do armády, ale vzhledem k mojí situaci nemá smysl stavět víc... | |
|
| |
Barbaroso
| Předmět: Re: PreAlien Tue Jun 19, 2007 7:08 pm | |
| ty jsi teda možná vyjímka mě šlo o to nastavit nějakej přístup ... jak říkám - budovy, pole a doly jsou jenom přostědek, jak se dostat k vojsku ... aby doly těžily pro jinýho nebo se budovy bouraly, to je o ničem ... pokud to teda není u nepřátel jde mi o to, aby každej ustál normální jednorázovej útok, eventuálně byl schopnej něco poslat na obranu nebo jako doplňkovej útok, až to bude potřeba | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: PreAlien | |
| |
|
| |
| PreAlien | |
|