annatar
Poeet p?íspivku : 35 Registration date : 03. 06. 07
| Předmět: NSK Fri Jun 08, 2007 11:56 pm | |
| Já jsem celkem pokecával s týpkama z NSK jmenovi Abrotuzzz a Mírov. Kluci to jsou v pohodě. Jeden nám vyjednával pro bývalou alianci mír a ten druhej se mnou spolupracoval na vraždění HEROES | |
|
Barbaroso
Poeet p?íspivku : 299 Registration date : 07. 05. 07
| Předmět: Re: NSK Sat Jun 09, 2007 12:04 am | |
| okey...kdo mate este kontakty, tak to nahazte sem, at v pripade hapru vime, kde jsou moznosti a kdo tam bude mit nejsnazsi cestu | |
|
Hero_of_Abaddon Admin
Poeet p?íspivku : 30 Registration date : 03. 06. 07
| Předmět: Re: NSK Sat Jun 09, 2007 7:10 am | |
| spojenectví bych mohl klidně domluvit..mám na icq jejich diplomata,.. | |
|
Barbaroso
| Předmět: Re: NSK Sat Jun 09, 2007 12:29 pm | |
| no, zatim neni potreba ... at na ne muzeme utocit ane myslim, ze neni spatny dat dohromady sit kontaktu, at potom viee, kdo se kam muze lehce dostat, az to bude urgentne potreba | |
|
Barbaroso
| Předmět: Re: NSK Fri Jun 15, 2007 12:33 am | |
| hm, tak jse momentalne toho nazoru, ze by bylo vhodny s nima neco dohodnout ... utocit uz na ne radsi nebudeme, mohlo by to spatne skoncit ... idealne spojko, protoze to se prevraci k valce dyl vcera jsem obchodoval s jednim typen od nich (Bspy), takze jsem z neho vytahl nejaky info a asi si me uz bude pamatovat...takze to uz jsou 3, mozna by na to mohli slyset...cesta pres icq je samozrejme asi nejchudnejsi, takze pokud to pujde, tak skus zatim jenom nahodit smyčku - tj. jakym zpusobem spolupracuji se spojkama a eventualne skusit najit nejaky spolecny tema
Naposledy upravil dne Fri Jun 15, 2007 5:12 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
Archmagi
Poeet p?íspivku : 16 Registration date : 04. 06. 07
| Předmět: Re: NSK Fri Jun 15, 2007 5:09 pm | |
| NSK je moje "oblíbená" ali, kupují většinu toho co prodávám na trhu. Nemám s nimi větší problém (zatim mě nerabují) a spojko by se mohlo hodit. | |
|