| ==xXx== chce spojenectví | |
|
+7_Steve DarkBlood Zoltinho Hero_of_Abaddon Barbaroso spawn.cz samuelek 11 posters |
Autor | Zpráva |
---|
samuelek
Poeet p?íspivku : 165 Registration date : 07. 05. 07
| Předmět: ==xXx== chce spojenectví Wed Jun 06, 2007 12:27 am | |
| Ahoj, furmi tu ted 3 dny nebude a ja jej zastupuju. Dival jsem se, ze jste prijali dalsich 11 hracu, takze predpokladam, ze moznost zapojeni do nasi aliance jste uplne zavrhli. Nabizim teda spojenectvi nasich alianci s tim, ze vy vhodne zaplnujete prazdne misto na mape, kam vojensky dosahneme jen velmi malo operabilne (jednoduse receno - trva to strasne dlouho, nez se tam vojsko dostane, takze hrac na ktereho utocime muze snadno reagovat) a v hranicni oblasti si muzeme vyrazne vojensky vypomahat. Myslim, ze obe nase aliance dokazaly touhu Travian hrat a ochotu si zabojovat. Napis mi teda, jestli stale uvazujete o prestupu do nasi aliance, nebo radeji prijmete tu smlouvu o spojenectvi. Pokud by jste byli ochotni ke spojenectvi, posli navrh na spojenectvi na ambasadu a napis mi, diky a ahoj,
Hallik, diplomat ==xXx==
Jen dodám že v tuto chvíli to je asi pro nás to nejepší řešení. Prosím vyjádřete se ANO nebo NE | |
|
| |
spawn.cz
Poeet p?íspivku : 25 Registration date : 07. 05. 07
| Předmět: Re: ==xXx== chce spojenectví Wed Jun 06, 2007 12:47 am | |
| | |
|
| |
samuelek
| Předmět: Re: ==xXx== chce spojenectví Wed Jun 06, 2007 12:53 am | |
| Hlsuje se o tom zda spojenectví!!! ne o přestupu to jsme zamítli. | |
|
| |
Barbaroso
Poeet p?íspivku : 299 Registration date : 07. 05. 07
| Předmět: Re: ==xXx== chce spojenectví Wed Jun 06, 2007 2:57 am | |
| ja jsem pro ... ale založím další ves, tu vypiplám a začínám válčit, jinak se budu nudit | |
|
| |
Hero_of_Abaddon Admin
Poeet p?íspivku : 30 Registration date : 03. 06. 07
| Předmět: Re: ==xXx== chce spojenectví Wed Jun 06, 2007 7:34 am | |
| Rozhodně už dostávají z nás respect!...nevím jestli bude nejlepším řešením spojenectví!...když jsme s nimi chtěli válčit ...spíše bych byl pro NAP...mezitím dozbrojíme a pak bych se nebránil tomu,že bychom je překvapili jak oni nás... | |
|
| |
Hero_of_Abaddon Admin
Poeet p?íspivku : 30 Registration date : 03. 06. 07
| Předmět: Re: ==xXx== chce spojenectví Wed Jun 06, 2007 7:39 am | |
| a nebo čas ukáže jestli nás přesvědčí...že jsou tak spolupracující pro spojenectví....spojenectví obnáší velké závazky...uzavírat se musí jen s aliancemi u kterých je 100%...že nám v době nesnáze poskytnou podporu a útočiště... | |
|
| |
Zoltinho
Poeet p?íspivku : 13 Registration date : 18. 05. 07
| Předmět: Re: ==xXx== chce spojenectví Wed Jun 06, 2007 7:50 am | |
| taky hlasuju maximálně pro NAP - spojenectví s nima ja ztrátou času a farem | |
|
| |
spawn.cz
Poeet p?íspivku : 25 Registration date : 07. 05. 07
| Předmět: Re: ==xXx== chce spojenectví Wed Jun 06, 2007 8:36 am | |
| - samuelek napsal:
- Hlsuje se o tom zda spojenectví!!! ne o přestupu to jsme zamítli.
ja vim alem a odpoved je porad stejna max NAP | |
|
| |
DarkBlood
Poeet p?íspivku : 27 Registration date : 03. 06. 07
| Předmět: Re: ==xXx== chce spojenectví Wed Jun 06, 2007 9:49 am | |
| NE! Nechci je jako spojence. | |
|
| |
_Steve
Poeet p?íspivku : 17 Registration date : 03. 06. 07
| Předmět: Re: ==xXx== chce spojenectví Wed Jun 06, 2007 9:53 am | |
| Taky bych bral jenom Dohodu o neútočení. Jsou spojenci s _=NSK=_ (nemám rád NSK ), jejich tu plno, jak NSK tak xXx. Dřív nebo pozděj se to všecko stejně pomele. Tak, aby se pak nedomluvili ani na nás. | |
|
| |
Barbaroso
| Předmět: Re: ==xXx== chce spojenectví Wed Jun 06, 2007 10:58 am | |
| mno, psal mi jakejsi manik z VMR...pry se cosi doslechl a bla bla bla...Lojzicka ze Zhlenu psala a pak vyklopila dalsi info...ze prej esi neco proti xXx chystame, ze by se pridali...taxem mu napsal, zejestli dostane NSK s WiTama na nasi stranu, ze klidne...a on, ze se pokusi a da vedet | |
|
| |
samuelek
| Předmět: Re: ==xXx== chce spojenectví Wed Jun 06, 2007 11:16 am | |
| OK jdu to zrušit a nabídnu NAP | |
|
| |
Archmagi
Poeet p?íspivku : 16 Registration date : 04. 06. 07
| Předmět: Re: ==xXx== chce spojenectví Wed Jun 06, 2007 11:37 am | |
| Zatím bych byl jen pro dohodu o neútočení, spojenectví má času dost, a nese s sebou určitě více požadavků na obou stranách. | |
|
| |
_Steve
Poeet p?íspivku : 17 Registration date : 03. 06. 07
| Předmět: Re: ==xXx== chce spojenectví Wed Jun 06, 2007 11:41 am | |
| - Barbaroso napsal:
- mno, psal mi jakejsi manik z VMR...pry se cosi doslechl a bla bla bla...Lojzicka ze Zhlenu psala a pak vyklopila dalsi info...ze prej esi neco proti xXx chystame, ze by se pridali...taxem mu napsal, zejestli dostane NSK s WiTama na nasi stranu, ze klidne...a on, ze se pokusi a da vedet
Zdarec Není to třeba jenom nějaký tah od xXx, aby zjistili jak to myslíme vážně s tím "Spojenectvím"? Když to nejdřív vypadalo na váku, pak jako že ne, bude sloučení, pak zase jenom nějaká dohoda a ted je z toho "spojenectví" . Trochu se to rychle točí na můj vkus. Tak jenom mě to napadlo. | |
|
| |
Subzero
Poeet p?íspivku : 20 Registration date : 07. 05. 07
| Předmět: Re: ==xXx== chce spojenectví Wed Jun 06, 2007 12:40 pm | |
| JJ taky mi nějak nesedí s nimi uzavírat hned spojenectví. Zkrátka u mě mají vroubek... | |
|
| |
Barbaroso
| Předmět: Re: ==xXx== chce spojenectví Wed Jun 06, 2007 12:58 pm | |
| - Subzero napsal:
- JJ taky mi nějak nesedí s nimi uzavírat hned spojenectví.
Zkrátka u mě mají vroubek... Ty taky nic nevydrzis Ale u me samozrejme taky...kvuli nim mam ted plnou vesnici vojska, pres 1500 na spotrebu obili a nevim, co s tim asi to pudu nekam srazit mate nejakej cil? (kde bych samozrejme vsechno neztratil a potrenoval hera?) | |
|
| |
annatar
Poeet p?íspivku : 35 Registration date : 03. 06. 07
| Předmět: Re: ==xXx== chce spojenectví Wed Jun 06, 2007 1:06 pm | |
| Takže když se teď vyjádřím bude to trochu out, ale stejně. Souhlasil bych s většinou, že uzavírat spojko po té co jsme byli na pokraji války? Zvláštní. Ale... Jak jsem psal samuelkovi mezi láskou a nenávistí je opravu mizivý rozdíl Co se týká mého slibu nahlodat NSK, sice jsem to zkoušel, ale prý jim to zatím vyhovuje. Takže zkuste zaslat ty reporty, třeba to pomůže a možná bych asi potřeboval víc zasvětit do děje. | |
|
| |
Archmagi
Poeet p?íspivku : 16 Registration date : 04. 06. 07
| |
| |
desperadocz
Poeet p?íspivku : 36 Age : 46 Registration date : 07. 05. 07
| Předmět: Re: ==xXx== chce spojenectví Wed Jun 06, 2007 3:46 pm | |
| tak nevim jestli spojko je tou nejlepsi cestou ale co jejich ali stejne nevydrzi dlouho protoze nabiraj snad kazdeho kdo jim napise uz nemam skoro ani kam chodit farmit vsechny moje farmi na jihu uz maji v popisu ali ==xXx==, ==xBx== nebo ==xXx2== | |
|
| |
samuelek
| Předmět: Re: ==xXx== chce spojenectví Wed Jun 06, 2007 4:01 pm | |
| | |
|
| |
Barbaroso
| Předmět: Re: ==xXx== chce spojenectví Wed Jun 06, 2007 4:18 pm | |
| mno, asi bych jim dal casem najevo, ze tohle ee ... pokadáď budou brat každou lamu, tak nebude prostor pro farmu a toho bohdá nebude | |
|
| |
| ==xXx== chce spojenectví | |
|