B.o.S
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
B.o.S

Brotherhood Of Steel

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

==xXx== chce spojenectví

Goto down 
+7
_Steve
DarkBlood
Zoltinho
Hero_of_Abaddon
Barbaroso
spawn.cz
samuelek
11 posters
AutorZpráva
samuelek

samuelek

Poeet p?íspivku : 165
Registration date : 07. 05. 07

==xXx== chce spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: ==xXx== chce spojenectví   ==xXx== chce spojenectví Icon_minitimeWed Jun 06, 2007 12:27 am

Ahoj,
furmi tu ted 3 dny nebude a ja jej zastupuju. Dival jsem se, ze jste prijali dalsich 11 hracu, takze predpokladam, ze moznost zapojeni do nasi aliance jste uplne zavrhli. Nabizim teda spojenectvi nasich alianci s tim, ze vy vhodne zaplnujete prazdne misto na mape, kam vojensky dosahneme jen velmi malo operabilne (jednoduse receno - trva to strasne dlouho, nez se tam vojsko dostane, takze hrac na ktereho utocime muze snadno reagovat) a v hranicni oblasti si muzeme vyrazne vojensky vypomahat.
Myslim, ze obe nase aliance dokazaly touhu Travian hrat a ochotu si zabojovat. Napis mi teda, jestli stale uvazujete o prestupu do nasi aliance, nebo radeji prijmete tu smlouvu o spojenectvi. Pokud by jste byli ochotni ke spojenectvi, posli navrh na spojenectvi na ambasadu a napis mi,
diky a ahoj,

Hallik, diplomat ==xXx==

Jen dodám že v tuto chvíli to je asi pro nás to nejepší řešení. Prosím vyjádřete se ANO nebo NE
Návrat nahoru Goto down
spawn.cz

spawn.cz

Poeet p?íspivku : 25

PříspěvekPředmět: Re: ==xXx== chce spojenectví   ==xXx== chce spojenectví Icon_minitimeWed Jun 06, 2007 12:47 am

AANN NE rozhodne NE
Návrat nahoru Goto down
samuelek

samuelek

PříspěvekPředmět: Re: ==xXx== chce spojenectví   ==xXx== chce spojenectví Icon_minitimeWed Jun 06, 2007 12:53 am

Hlsuje se o tom zda spojenectví!!! ne o přestupu to jsme zamítli.
Návrat nahoru Goto down
Barbaroso

Barbaroso

Poeet p?íspivku : 299

PříspěvekPředmět: Re: ==xXx== chce spojenectví   ==xXx== chce spojenectví Icon_minitimeWed Jun 06, 2007 2:57 am

ja jsem pro ... ale založím další ves, tu vypiplám a začínám válčit, jinak se budu nudit Laughing
Návrat nahoru Goto down
Hero_of_Abaddon
Admin
Hero_of_Abaddon

Poeet p?íspivku : 30
Registration date : 03. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: ==xXx== chce spojenectví   ==xXx== chce spojenectví Icon_minitimeWed Jun 06, 2007 7:34 am

Rozhodně už dostávají z nás respect!...nevím jestli bude nejlepším řešením spojenectví!...když jsme s nimi chtěli válčit ...spíše bych byl pro NAP...mezitím dozbrojíme a pak bych se nebránil tomu,že bychom je překvapili jak oni nás...Smile
Návrat nahoru Goto down
Hero_of_Abaddon
Admin
Hero_of_Abaddon

Poeet p?íspivku : 30

PříspěvekPředmět: Re: ==xXx== chce spojenectví   ==xXx== chce spojenectví Icon_minitimeWed Jun 06, 2007 7:39 am

a nebo čas ukáže jestli nás přesvědčí...že jsou tak spolupracující pro spojenectví....spojenectví obnáší velké závazky...uzavírat se musí jen s aliancemi u kterých je 100%...že nám v době nesnáze poskytnou podporu a útočiště...Smile
Návrat nahoru Goto down
Zoltinho

Poeet p?íspivku : 13
Registration date : 18. 05. 07

PříspěvekPředmět: Re: ==xXx== chce spojenectví   ==xXx== chce spojenectví Icon_minitimeWed Jun 06, 2007 7:50 am

taky hlasuju maximálně pro NAP - spojenectví s nima ja ztrátou času a farem
Návrat nahoru Goto down
spawn.cz

spawn.cz

Poeet p?íspivku : 25

PříspěvekPředmět: Re: ==xXx== chce spojenectví   ==xXx== chce spojenectví Icon_minitimeWed Jun 06, 2007 8:36 am

samuelek napsal:
Hlsuje se o tom zda spojenectví!!! ne o přestupu to jsme zamítli.

ja vim alem a odpoved je porad stejna

Twisted Evil

max NAP
Návrat nahoru Goto down
DarkBlood

DarkBlood

Poeet p?íspivku : 27

PříspěvekPředmět: Re: ==xXx== chce spojenectví   ==xXx== chce spojenectví Icon_minitimeWed Jun 06, 2007 9:49 am

NE! Nechci je jako spojence.
Návrat nahoru Goto down
_Steve

_Steve

Poeet p?íspivku : 17

PříspěvekPředmět: Re: ==xXx== chce spojenectví   ==xXx== chce spojenectví Icon_minitimeWed Jun 06, 2007 9:53 am

Taky bych bral jenom Dohodu o neútočení. Jsou spojenci s _=NSK=_ (nemám rád NSK Evil or Very Mad ), jejich tu plno, jak NSK tak xXx. Dřív nebo pozděj se to všecko stejně pomele. Tak, aby se pak nedomluvili ani na nás. bounce
Návrat nahoru Goto down
Barbaroso

Barbaroso

PříspěvekPředmět: Re: ==xXx== chce spojenectví   ==xXx== chce spojenectví Icon_minitimeWed Jun 06, 2007 10:58 am

mno, psal mi jakejsi manik z VMR...pry se cosi doslechl a bla bla bla...Lojzicka ze Zhlenu psala a pak vyklopila dalsi info...ze prej esi neco proti xXx chystame, ze by se pridali...taxem mu napsal, zejestli dostane NSK s WiTama na nasi stranu, ze klidne...a on, ze se pokusi a da vedet
Návrat nahoru Goto down
samuelek

samuelek

PříspěvekPředmět: Re: ==xXx== chce spojenectví   ==xXx== chce spojenectví Icon_minitimeWed Jun 06, 2007 11:16 am

OK jdu to zrušit a nabídnu NAP
Návrat nahoru Goto down
Archmagi

Archmagi

Poeet p?íspivku : 16
Registration date : 04. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: ==xXx== chce spojenectví   ==xXx== chce spojenectví Icon_minitimeWed Jun 06, 2007 11:37 am

Zatím bych byl jen pro dohodu o neútočení, spojenectví má času dost, a nese s sebou určitě více požadavků na obou stranách.
Návrat nahoru Goto down
_Steve

_Steve

Poeet p?íspivku : 17

PříspěvekPředmět: Re: ==xXx== chce spojenectví   ==xXx== chce spojenectví Icon_minitimeWed Jun 06, 2007 11:41 am

Barbaroso napsal:
mno, psal mi jakejsi manik z VMR...pry se cosi doslechl a bla bla bla...Lojzicka ze Zhlenu psala a pak vyklopila dalsi info...ze prej esi neco proti xXx chystame, ze by se pridali...taxem mu napsal, zejestli dostane NSK s WiTama na nasi stranu, ze klidne...a on, ze se pokusi a da vedet

Zdarec
Není to třeba jenom nějaký tah od xXx, aby zjistili jak to myslíme vážně s tím "Spojenectvím"?
Když to nejdřív vypadalo na váku, pak jako že ne, bude sloučení, pak zase jenom nějaká dohoda a ted je z toho "spojenectví" Shocked . Trochu se to rychle točí na můj vkus. Shocked
Tak jenom mě to napadlo. scratch
Návrat nahoru Goto down
Subzero

Poeet p?íspivku : 20

PříspěvekPředmět: Re: ==xXx== chce spojenectví   ==xXx== chce spojenectví Icon_minitimeWed Jun 06, 2007 12:40 pm

JJ taky mi nějak nesedí s nimi uzavírat hned spojenectví.
Zkrátka u mě mají vroubek... Suspect
Návrat nahoru Goto down
Barbaroso

Barbaroso

PříspěvekPředmět: Re: ==xXx== chce spojenectví   ==xXx== chce spojenectví Icon_minitimeWed Jun 06, 2007 12:58 pm

Subzero napsal:
Ty taky nic nevydrzis Wink
Ale u me samozrejme taky...kvuli nim mam ted plnou vesnici vojska, pres 1500 na spotrebu obili a nevim, co s tim Rolling Eyes

asi to pudu nekam srazit Laughing mate nejakej cil? (kde bych samozrejme vsechno neztratil a potrenoval hera?)
Návrat nahoru Goto down
annatar

annatar

Poeet p?íspivku : 35

PříspěvekPředmět: Re: ==xXx== chce spojenectví   ==xXx== chce spojenectví Icon_minitimeWed Jun 06, 2007 1:06 pm

Takže když se teď vyjádřím bude to trochu out, ale stejně. Souhlasil bych s většinou, že uzavírat spojko po té co jsme byli na pokraji války? Zvláštní. Ale... Jak jsem psal samuelkovi mezi láskou a nenávistí je opravu mizivý rozdíl Smile Co se týká mého slibu nahlodat NSK, sice jsem to zkoušel, ale prý jim to zatím vyhovuje. Takže zkuste zaslat ty reporty, třeba to pomůže a možná bych asi potřeboval víc zasvětit do děje. afro
Návrat nahoru Goto down
Archmagi

Archmagi

Poeet p?íspivku : 16
Registration date : 04. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: ==xXx== chce spojenectví   ==xXx== chce spojenectví Icon_minitimeWed Jun 06, 2007 2:55 pm

Subzero napsal:

Přesně tak!!! No
Návrat nahoru Goto down
desperadocz

desperadocz

Poeet p?íspivku : 36

PříspěvekPředmět: Re: ==xXx== chce spojenectví   ==xXx== chce spojenectví Icon_minitimeWed Jun 06, 2007 3:46 pm

tak nevim jestli spojko je tou nejlepsi cestou ale co jejich ali stejne nevydrzi dlouho protoze nabiraj snad kazdeho kdo jim napise uz nemam skoro ani kam chodit farmit vsechny moje farmi na jihu uz maji v popisu ali ==xXx==, ==xBx== nebo ==xXx2==
Návrat nahoru Goto down
samuelek

samuelek

PříspěvekPředmět: Re: ==xXx== chce spojenectví   ==xXx== chce spojenectví Icon_minitimeWed Jun 06, 2007 4:01 pm

už máme pouze NAP
Návrat nahoru Goto down
Barbaroso

Barbaroso

PříspěvekPředmět: Re: ==xXx== chce spojenectví   ==xXx== chce spojenectví Icon_minitimeWed Jun 06, 2007 4:18 pm

mno, asi bych jim dal casem najevo, ze tohle ee ... pokadáď budou brat každou lamu, tak nebude prostor pro farmu a toho bohdá nebude Laughing
Návrat nahoru Goto down

==xXx== chce spojenectví
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
B.o.S :: Spojenectví-
Přejdi na: