| nabídka ==xXx== | |
|
+6desperadocz Barbaroso raon peetik spawn.cz samuelek 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
annatar
Poeet p?íspivku : 35 Registration date : 03. 06. 07
| Předmět: Re: nabídka ==xXx== Tue Jun 05, 2007 1:02 am | |
| - raon napsal:
- no s tim _=NSK=_ nevim....zrovna utoci na moji malou vesnici jeden od nich Abortuzzz ..... za 35 minut bude u me [/img]
Moment zrovna Abrotuzzz je celkem komuniké, tak to zatím zkuste pozastavit, myslím, že nemá cenu si je naštvat. Zkusím mu domluvit. | |
|
| |
Barbaroso
Poeet p?íspivku : 299 Registration date : 07. 05. 07
| Předmět: Re: nabídka ==xXx== Tue Jun 05, 2007 6:35 am | |
| hm, myslim, ze ten report, kterej jsi postoval, je nejlepsi obrana...miluju, kdyz se nekdo tahne pres pul mapy na mou malou vec, ja vse odnesu, necham ho jen tak projit a pak se mu vysmeju...jinak pokud tohle bude Abin delat castejc (rozuměj ještě jednou), tak ovšechno přijde...na tohle bych ho upozornil, že farmit muze lamy, ne nas...ikdyz samozrejme je lepsi jej mit na nasi strane... dodatek - stavějte i v malých vesnicích valy...je to obrana celkem zadarmo | |
|
| |
dale x cooper
Poeet p?íspivku : 36 Registration date : 04. 06. 07
| Předmět: Re: nabídka ==xXx== Tue Jun 05, 2007 3:25 pm | |
| tak jestli přemluvíme _NSK_, a iMmor. tak by to měl bejt s ==xXx== krátkej proces, ne? Annatar mi psal, že s NSK by to mohlo být na dobrý cestě.. i když nevim jakej je jejich vztah s iMmor.... no, diplomati, jen se čiňte | |
|
| |
DarkBlood
Poeet p?íspivku : 27 Registration date : 03. 06. 07
| Předmět: Re: nabídka ==xXx== Tue Jun 05, 2007 4:22 pm | |
| Dohodu s xXx bych bral, protože pár lidí od nich je v mí blízkosti. | |
|
| |
samuelek
Poeet p?íspivku : 165 Registration date : 07. 05. 07
| Předmět: Re: nabídka ==xXx== Tue Jun 05, 2007 5:01 pm | |
| ==xXx== se vůbec neozývají takže cítím problém na blízku. Jsou zákeřný takže se na ně musíme připravit. | |
|
| |
Barbaroso
| Předmět: Re: nabídka ==xXx== Tue Jun 05, 2007 6:28 pm | |
| pozor - NSK nemusí o iMmoru vědět ... a naopak ... o Zhlenech jsem jim taky ještě konkrétně neřekl ... akorát jsem jim poslal na ukázku nějaký výpisy, aby viděli, že to není špatný prve jsem třeba psal i Petrzelovi, jestli by nezamestnal lidi ,co ma jeho ally blizko, a v tu samou dobu i DIE, jestli by nezamestnali jizni cleny xXx ... to jsou tihle dva na kordy chce to opatrne davkovat informace ... nemusi kazdej vedet vsechno - staci, kdyz jim reknes tolik, aby udelali, co chces, pokud jim to zrovna situace dovoluje | |
|
| |
dale x cooper
| Předmět: Re: nabídka ==xXx== Tue Jun 05, 2007 7:12 pm | |
| To zní dobře, Ty seš kluk vykutálená, co? Hele, já s _NSK_ nemám vůbec žádný vztahy (jsem moc daleko), ale kámoš Annatar jo, tak to musí pořešit on. Napíšu mu, ať si přečte fórum.. Jdeme teda s nima už najisto do války? Řekni to na rovinu, abysme se nedomouvali s NSK zbytečně... | |
|
| |
samuelek
Poeet p?íspivku : 165 Registration date : 07. 05. 07
| Předmět: Re: nabídka ==xXx== Tue Jun 05, 2007 7:19 pm | |
| jdu ==xXx== napsat že když nekomunikují tak ukončujeme s nima jednání co vy ny to? | |
|
| |
DarkBlood
| Předmět: Re: nabídka ==xXx== Tue Jun 05, 2007 7:29 pm | |
| | |
|
| |
Barbaroso
| Předmět: Re: nabídka ==xXx== Wed Jun 06, 2007 12:28 am | |
| pokud do toho pujde NSK, tak neni co resit...ale maji spolu spojko a pokud funguje, tak by jim to mohli vsechno vyklopit...
postavil bych to prve tak, ze sice maji spolu spojko, ale jestli jej nechteji prehodnotit, kdyz se jim popise, jak se chovaji a v pripade naseho napadeni, jestli by byli ochotni pomoci | |
|
| |
annatar
| Předmět: Re: nabídka ==xXx== Wed Jun 06, 2007 1:58 am | |
| - Barbaroso napsal:
- pokud do toho pujde NSK, tak neni co resit...ale maji spolu spojko a pokud funguje, tak by jim to mohli vsechno vyklopit...
postavil bych to prve tak, ze sice maji spolu spojko, ale jestli jej nechteji prehodnotit, kdyz se jim popise, jak se chovaji a v pripade naseho napadeni, jestli by byli ochotni pomoci To by asi pomohlo, protože ten colegue (patvar) mi moc nevěří. Kdybyste mi hodili nějaký podklady, bylo by to fajn. | |
|
| |
Barbaroso
| Předmět: Re: nabídka ==xXx== Wed Jun 06, 2007 3:00 am | |
| treba reporty z me katapultovane vesnice? nevim, esi to tu este nekde mam | |
|
| |
DarkBlood
| Předmět: Re: nabídka ==xXx== Wed Jun 06, 2007 9:52 am | |
| Barbaroso: To nejni špatnej nápad | |
|
| |
Barbaroso
| Předmět: Re: nabídka ==xXx== Wed Jun 06, 2007 11:00 am | |
| mno, tak jsem dosal immory...neni to spatny, jenom posles cisla nez nazvu vsi a jmen | |
|
| |
dale x cooper
| Předmět: Re: nabídka ==xXx== Fri Jun 08, 2007 4:01 am | |
| Ahoj, chci se jen zeptat, abych to nějak z diplomatickýho hlediska neposral... mám tu kousek od sebe člena aliance KWSN, je jedním z nejposlednějších členů, asi nějakej kámoš někoho z tý ali... rád bych na něj zaútočil, aby mi neobíral farmy, ale nechci naší ali udělat další nepřátele, když teď to vypadá na spadnutí s těma L.W.N. ... napiš Rudovousi jestli můžu... Zatím Dale | |
|
| |
Barbaroso
| Předmět: Re: nabídka ==xXx== Fri Jun 08, 2007 12:02 pm | |
| nevim no, chce se to podivat ... ja osobně tohle moc neřeším ... vynechávám akorát NSK, jinak padni komu padni | |
|
| |
dale x cooper
| Předmět: Re: nabídka ==xXx== Fri Jun 08, 2007 3:15 pm | |
| Ok, čím víc nepřátel, tím větší sranda.... | |
|
| |
annatar
| Předmět: Re: nabídka ==xXx== Fri Jun 08, 2007 5:54 pm | |
| Takže můžu útočit na všechny kromě NSK | |
|
| |
Barbaroso
| Předmět: Re: nabídka ==xXx== Fri Jun 08, 2007 8:25 pm | |
| hele - omezení nejsou - každý dle vlastního uvážení aspon teda já to tak dělám | |
|
| |
SMRTONOS
Poeet p?íspivku : 40 Registration date : 04. 06. 07
| Předmět: Re: nabídka ==xXx== Sat Jun 09, 2007 6:58 pm | |
| Já farmařím na typkoj z A.o.P ale vypadá to že se jim to moc nelíbí i když je nečinej | |
|
| |
| nabídka ==xXx== | |
|