mno, zas az tak strasny u me to nebylo...s vasi pomoci uz mam pole skoro zpatky
...dnesni noc byla klidna ... uz mam zase nejakou obranu, dal jsem stavet dilnu lvl 9 ^^ ... takze pouzivat ji efektivne jen proti prakum, tak se o ni rozbijou...150 rytiru, skoro 100 ostepu...sekerek malo, padlo jich vcera dost pri utoku...mno a palek zase uz skoro 350...jinak doma toho alien zas az tolik nema viz
http://s4.travian.cz/berichte.php?id=3321587 ... ikdyz stihl uklidit ty katapulty pryc
prve meli moment prekvapeni ... osobne bych se uz docela ubranil, eventualne poslat obranu jenom proti prakum ... ale musel bych u toho imrvere sedet
ale samozrejme jsem taky nezahalel a trosku nalil lidem z iMmoru, protoze se jich to tyka taky...podle vsechno to nejak resili s tim, ze kazdej si pojede za sebe, ikdyz SIR psal, ze by to mohli nejak zkoordinovat...takze tam jsou dvere otevreny...jde o to, ze ten nejblizsi shluk hracu, co je na jihu, bysme stejne museli dat sami...pokud bysme klepli aliena, rozsypou se...ale na to by bylo potreba praky, bez tech to nema smysl...
dale - ja si myslim, ze to tu mame i tak celkem v pohode rozehrany ... uvidime, jakej padne navrh od nich, kazdopadne tohle je jejich primarni cil ... pokud by fakt vyhazeli ocasky a lidi, co nemaji 40 korun tydne na to, aby si zapli surkovy plusko, tak to stoji za zvazeni
ale pokud by z iMmoru dali vedet, ze jsou pripraveni jit valcit, tak je otevrena i tato cesta, ikdyz se zjevnymi nevyhodami ... je blby, ze chybi vojsko
dale pokud ziskame cas, stejne je prerosteme, paxi budeme moct delat, co chceme ... ja jsem zatim pro diplomaticky reseni ... pokud v te ally budeme, tak stejne budemem urcovat podminky my...aliena lidi furt dotovat taky nebudou ... vidis ti, ted me napada, ze pokud budou chtit platit daně, mohlo by to chodit ke mě