B.o.S
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
B.o.S

Brotherhood Of Steel

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Co bude dál - prealien mi psal

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
samuelek

samuelek

Poeet p?íspivku : 165
Registration date : 07. 05. 07

Co bude dál - prealien mi psal Empty
PříspěvekPředmět: Co bude dál - prealien mi psal   Co bude dál - prealien mi psal Icon_minitimeFri Jun 01, 2007 2:33 am

toto mi dnes napsal prealien:

Zdravím tě, co kdybychom udělali fuzi našich aliancí a vymysleli nové jmeno celé aliance?? Popřemýšlej o tomto návrhu, byla by to zcela nová aliance, která by patřila jak vám tak nám..

je cítit (myslím po dobře vypočítaném utoku na něj od barbarose) že mají respekt a asi jim moc nevoní na nás chodit. hlavně po tom ranním šoku si (aspoň věřím) schováváme army a oni si jsou toho vědomi. jsou si vědomi že máme know-how které oni nemají (cituji barbarose Laughing )

Takže co bude dál.

1) Udělá se jedna silná ali s novým názvem, ale v odpovědi alienovi jsem psal rovnou, kdybychom se přiklonili k návrhu udělat novou ali tak bez jejich ocásků a bez smluv s ostatníma ali. Vedení bude rozděleno ale budeme si chtít zachovat hlavní slovo.

2) druhá možnost je udělat totální ofenzivu. V jednání jsou určité shody s nějakýma aliancema nebo i jednotlivýma hráčema - a je dost možné že bychom je sundali ale bez katapultů to bude těžké a pomalé.

a nyní máte prostor k vyjádření a poprosím aby všichni napsali pro a proti k bodu 1 a 2
Návrat nahoru Goto down
desperadocz

desperadocz

Poeet p?íspivku : 36

PříspěvekPředmět: Re: Co bude dál - prealien mi psal   Co bude dál - prealien mi psal Icon_minitimeFri Jun 01, 2007 8:00 am

koukam ze se do toho nikomu nechce tak to rozseknu ja

je me z toho smutno ale momentalne bych vydel tu moznost 1 jako nejrozumnejsi vychodisko uvydime jak se nova ali bude jevit pokud by to tam skripalo vzdy je moznost vystoupit a znovu si udelat nasi malou 2 myslim ze druha moznost neni nic na co by jsme nemeli ale jak uz psal samuelek bude to zdlouhave a bude nas to stat moc sil a mezy tim nez je pobijem nam tu muze vyrus nova xxx a pojedem na novo nehlede na to ze neni jen severo-vychod a zbytek travianu nam bude utikat toto je jen nazor osobne hlasuji pro to co zvoli barbaroso se subzerem protoze oni nesli tihu katu na svych vesnickach
Návrat nahoru Goto down
spawn.cz

spawn.cz

Poeet p?íspivku : 25

PříspěvekPředmět: Re: Co bude dál - prealien mi psal   Co bude dál - prealien mi psal Icon_minitimeFri Jun 01, 2007 8:12 am

nechce se me opoustet rodnou ali Sad ale vzhledem k tomu ze vedle me je raon a zoltinho tak by to byl rychly konec ...
Návrat nahoru Goto down
Barbaroso

Barbaroso

Poeet p?íspivku : 299

PříspěvekPředmět: Re: Co bude dál - prealien mi psal   Co bude dál - prealien mi psal Icon_minitimeFri Jun 01, 2007 9:14 am

mno, zas az tak strasny u me to nebylo...s vasi pomoci uz mam pole skoro zpatky Wink ...dnesni noc byla klidna ... uz mam zase nejakou obranu, dal jsem stavet dilnu lvl 9 ^^ ... takze pouzivat ji efektivne jen proti prakum, tak se o ni rozbijou...150 rytiru, skoro 100 ostepu...sekerek malo, padlo jich vcera dost pri utoku...mno a palek zase uz skoro 350...jinak doma toho alien zas az tolik nema viz http://s4.travian.cz/berichte.php?id=3321587 ... ikdyz stihl uklidit ty katapulty pryc

prve meli moment prekvapeni ... osobne bych se uz docela ubranil, eventualne poslat obranu jenom proti prakum ... ale musel bych u toho imrvere sedet

ale samozrejme jsem taky nezahalel a trosku nalil lidem z iMmoru, protoze se jich to tyka taky...podle vsechno to nejak resili s tim, ze kazdej si pojede za sebe, ikdyz SIR psal, ze by to mohli nejak zkoordinovat...takze tam jsou dvere otevreny...jde o to, ze ten nejblizsi shluk hracu, co je na jihu, bysme stejne museli dat sami...pokud bysme klepli aliena, rozsypou se...ale na to by bylo potreba praky, bez tech to nema smysl...

dale - ja si myslim, ze to tu mame i tak celkem v pohode rozehrany ... uvidime, jakej padne navrh od nich, kazdopadne tohle je jejich primarni cil ... pokud by fakt vyhazeli ocasky a lidi, co nemaji 40 korun tydne na to, aby si zapli surkovy plusko, tak to stoji za zvazeni

ale pokud by z iMmoru dali vedet, ze jsou pripraveni jit valcit, tak je otevrena i tato cesta, ikdyz se zjevnymi nevyhodami ... je blby, ze chybi vojsko

dale pokud ziskame cas, stejne je prerosteme, paxi budeme moct delat, co chceme ... ja jsem zatim pro diplomaticky reseni ... pokud v te ally budeme, tak stejne budemem urcovat podminky my...aliena lidi furt dotovat taky nebudou ... vidis ti, ted me napada, ze pokud budou chtit platit daně, mohlo by to chodit ke mě Laughing
Návrat nahoru Goto down
Barbaroso

Barbaroso

Poeet p?íspivku : 299

PříspěvekPředmět: Re: Co bude dál - prealien mi psal   Co bude dál - prealien mi psal Icon_minitimeFri Jun 01, 2007 9:40 am

a samozrejme revize diplomacie ... idealni b ybylo stejne si zachovat nezavislost ... mit smlouvy s pulkou sousedu nema smysl ... asi jsem zlej, ale vim to o sobe Laughing
Návrat nahoru Goto down
Subzero

Poeet p?íspivku : 20

PříspěvekPředmět: Re: Co bude dál - prealien mi psal   Co bude dál - prealien mi psal Icon_minitimeFri Jun 01, 2007 9:48 am

No já jsem na tom teď bídně. Útoky sice u mě skončily (aspoň prozatím) ale praky mě celkem dost poškodily a přišel jsem o army. Navíc tu o víkendu nebudu (jsem dohodnutej se Samem na sitování). Ve výsledku to znamená, že souhlasím s Desperadem a jsem v součastné chvíli bohužel pro variantu 1. Sad

Ovšem jiná situace by nastala pokud by se podařilo zorganizovat protiofenzivu, nebo pořádnou obranu na zničení praků ve spolupráci s jinými aliancemi. Pro tuto variantu mám připravených zatím 30 phalanxů a palisádu lvl9.
Návrat nahoru Goto down
samuelek

samuelek

Poeet p?íspivku : 165

PříspěvekPředmět: Re: Co bude dál - prealien mi psal   Co bude dál - prealien mi psal Icon_minitimeFri Jun 01, 2007 12:08 pm

Dnes mi opět psal že očekávají rozhodnutí - musíme trochu získat čas, takže jsem mu napsal pár podmínek:

nechceme žádné smlouvy, vocásky co se jen vezou vyhodit a hlavně jsem mu nabídnu velení 50% na 50%.

Psal že velení může být i naše a na to jsme mu napsal že velení by bylo díky našemu know-how lepší na naší straně. Dále jsem mu napsal že to jsou jen prvotní podmínky, ale zároveň očekávám nějaké pdmínky od nich tak ať si je sepíšou jelikož nikdo od nás nepujde nikam, kde nebude vše dořešeno. Tímto získáme čas k rozhodnutí a hlavně očekáváme zprávy od jiných hráčů zda bude útok na ně nebo se spojíme.

Ale stále očekávám vaše reakce na celou věc.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Co bude dál - prealien mi psal   Co bude dál - prealien mi psal Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Co bude dál - prealien mi psal
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» PreAlien

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
B.o.S :: WAR-
Přejdi na: